Du skal bruge:
5 dl havregryn el. lign
1 dl hakkede valnødder
1½ spsk olie
1 dl brun farin
4 spsk flydende honning
1 tsk vaniljesukker
2-3 spsk hakket chokolade - den slags du bedst kan lide
1½ dl tørret frugt - vi brugte lidt svesker, men mon ikke tranebær ville være fantastiske? Eller rosiner?
Vend havregrynene i olien & rist dem i ovnen ved 200 grader i ca 8 min. (på en bageplade med bagepapir). Smelt farin og honning i en gryde. Tag gryden af varmen & bland vaniljesukker og chokolade i. Vend gryn, tørret frugt og valnødder i. Hæld blandingen i en bageform (vi brugte en stor rugbrødsform), pres blandingen let sammen. Bag müslibaren i ca 10-12 min ved 175 grader. Når den tages ud af ovnen, skal den køle i cirka 10 minutter, inden du tager den ud af formen og skærer den ud i passende størrelser.
Ida har haft en med i børnehave i dag - et stort hit. Måske får hun én smuldret på A38 til dessert i aften - hvem ved?
Thank you for the recipe! Looks very good!
SvarSletHa ha, I just found one at your blog - so nice to be sharing. Have a nice weekend
SvarSlet